G-sport zorgt ervoor dat alle personen met een beperking volgens hun eigen behoeften, mogelijkheden en ambities, op een gezonde en kwaliteitsvolle manier aan sport en beweging kunnen doen. Dus ook de sporters met een verstandelijke handicap of met autisme.

We zijn er voor personen die extra begeleiding nodig hebben bij het sporten (door mentale beperking, fysieke beperking, autisme…). Op een speelse manier oefenen we balvaardigheid om zo te kunnen volleyballen op eigen niveau. Broers/zussen of begeleiders zijn altijd welkom om mee te komen trainen. 
 

Trainingen

De trainingen vinden plaats in sporthal IHAM (Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen) op zaterdag van 10u30 tot 12u00 en dit om de 14 dagen.
In schoolvakanties is er altijd training de zaterdag waarmee de vakantie begint. De andere zaterdagen van de vakantie is er geen training.
 

Lidgeld

Het lidgeld voor een volledig seizoen (september tot begin mei) bedraagt 110 euro. De eerste twee keer kunt u gratis proberen. Laat wel hier even je gegevens weten zodat je verzekerd bent tegen mogelijke sportongevallen.

Terugbetaling via de mutualiteit is mogelijk.

Contact

Voor bijkomende info + inschrijven voor een proeftraining kan u terecht bij:Fien Ottevaere (contactpersoon G-volley Mavoc): gsport@mavoc.be

MAVOC G-volley in het kort

Voor wie?

Voor personen die extra begeleiding nodig hebben bij het sporten (door mentale beperking, fysieke beperking, autisme…)

Waar?

Sporthal IHAM, Bautersemstraat 57 in Mechelen

Wanneer?

Tweewekelijks op zaterdagvoormiddag, van 10.30u tot 12.00u

Wat nodig?

Een T-shirt, sportbroek en binnensportschoenen