In de kijker

  Brunch Mavoc

  Logo Mavoc 50 jaar

  Logo Mavoc 50 jaar

   

  Vriendjesdagen

  Volley School

  Smasht G mee

  Mavoc in de pers

  MeZHo Beachclubjeugdsportfondscafetaria

  4 Sterren Jeugdclub

  jeugdsportfondscafetaria


  volleybalklein

  Trident Volley Community

  Beste lid van de Mavoc volleybalfamilie,

   

  Laten we 2020 snel vergeten en het jaar 2021 vol goede moed inzetten. Onze club is alvast niet blijven stilzitten.  Hierbij willen we jullie graag informeren dat Mavoc Mechelen gaat samenwerken met Tectum Achel en Hollebeekhoeve Noorderkempen om zo samen de Trident Volley Community te vormen.

  De wat?! De Trident Volley Community. 3 clubs die hun expertise met elkaar verenigen, elkaar naar een hoger niveau tillen en versterken op diverse vlakken.

   

  We zullen ons samen engageren voor de volgende drie doelstellingen:

  • Sportief

  Samen zullen we gaan voor een kwaliteitsvolle uitbouw van het sportief niveau met als ambitie de clubs in de breedte te laten groeien en verder te verdiepen. Dit moet een groei van spelende leden, een goede jeugdwerking en een vertegenwoordiging van eigen jeugd in Liga A bij zowel de heren als de dames met zich meebrengen.

  • Community

  Samen zullen we de volleybalcommunity verenigingen en uitbouwen. De clubs bouwen samen aan de grootste volleybalfamilie van België. Daarnaast verenigen de commerciële partners zich door een bijkomend netwerkplatform. Elke club reikt de hand naar de clubs in de nabijheid om elkaar mee te ondersteunen en zo de community uit te breiden.

  • Organisatorisch

  Samen zullen we onder capaciteit en expertise bundelingen om zo te professionaliseren op organisatorisch vlak. Branding, marketing en communicatie wordt op niveau van de clubs en de TRIDENT VOLLLEY COMMUNITY ontwikkeld en ondersteund. Daarnaast gaat de TRIDENT VOLLEY COMMUNITY als 1 partij de markt op voor aankopen.

   

  Verandert dit iets voor jou als spelend lid van Mavoc? Hoegenaamd niet! Je zal wel merken dat door deze samenwerking de kwaliteit gaat stijgen. Daarnaast zetten we op korte termijn vol in op leuke volleybalkampen voor onze jeugd en een gezellig beachvolleybalcircuit. In de volgende weken gaan verschillende werkgroepen aan de slag om dit en andere initiatieven verder uit te bouwen.  Onderstaand lees je het persbericht dat deze week zal worden uitgestuurd.

  Nieuwe samenwerking in de volleybalwereld boven het doopvont: Trident Volley Community.

   

  Tectum Achel, Mavoc Mechelen en Hollebeekhoeve Noorderkempen slaan de volleybalhanden in mekaar en gaan voor een doorgedreven en structurele samenwerking. De Trident Volley Community,- de naam van het nieuwe samenwerkingsverband-, zal zich focussen op drie aspecten, met name het sportieve, het organisatorische en community. De sportieve ambitie ligt erin om voluit te gaan voor een kwaliteitsvolle uitbouw van het niveau met als doelstelling de clubs in de breedte te laten groeien en te verdiepen, wat moet resulteren in een groei van spelende leden, een goede jeugdwerking,  een vertegenwoordiging van eigen jeugd in Liga A bij zowel dames als heren en kampioenschappen bij de heren en dames in Liga A.

  Op organisatorisch vlak willen de 3 clubs professionaliseren door capaciteit en expertise te bundelen. Branding, marketing en communicatie worden apart op het niveau van de clubs en de gehele Trident Volley Community ontwikkeld en ondersteund. Daarnaast gaat de Trident Volley Community als 1 partij de markt op voor aankopen. De derde focus ligt op community. De 3 clubs zullen samen de volleybalcommunity uitbouwen en verenigen en bouwen zo samen aan de grootste volleybalfamilie van België! De Trident Volley Community verenigt de commerciële partners van de 3 clubs op een

  bijkomend netwerkplatform en zet in op sportsponsoring 3.0. Elke club reikt de hand naar de clubs in de omstreken om hen mee te ondersteunen en zo de community verder te vergroten. Zulk een nieuw en origineel concept in de volleybalwereld verdient uiteraard ook een ambassadeur en niemand minder dan Wout Wijsmans wil de rol van ambassadeur maar al te graag op zijn schouders nemen! Deze samenwerking lijkt dus op zich al onder een gunstig gesternte geboren te worden!

  tvc

  Sportieve groeten,

  Stef Maes

  Voorzitter Mavoc Mechelen

   

  Enkele commentaren van leden ivm Trident:

  Ambitieus, knap werk, mooi staaltje denkwerk en onderhandelen, mooi vooruitzicht op de toekomst, go for it, inspirerende acties, licht in deze donkere bizarre tijden, samen sterk, eendracht maakt macht, de sportwereld is veeleisend en dynamisch

  Podcast 1: De Trident Community

  In deze eerste podcasts hebben Wout Wijsmans, Joos Gysen & Ivan Vermeiren het over de unieke Trident Volley Community


  Podcast 2: Volleybal in België

  In de tweede podcast bekijken Stef Maes, Wout Wijsmans & Ivan Vermeiren het Belgische volleybal en haar toekomst.

   

  Podcast 3: Sponsoring in Volleybal

  In deze podcast praten Joos Gysen, Wout Wijmans & Marcel Solberg over sponsoring in volleybal

   
   
   

  ik wil volleyballen bij mavoc

  Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!

  knopnieuwsbrief

  Onze activiteiten

  zo okt 23 @09:00 - 14:00
  Brunch
  za nov 26 @12:00 - 20:00
  Pasta-dag
  za jan 21 @10:00 - 20:00
  S2V tornooi (1-1) + dessertenbuffet
  za jan 28 @10:00 - 20:00
  Breughel
  wo feb 15 @14:00 - 17:00
  Smashvolleytornooi
  vr feb 17 @18:00 - 20:00
  Carnavaltornooi jeugd
  vr mrt 03 @20:00 - 23:00
  Vrijwilligersdrink + sponsors
  vr mrt 10 @08:00 - 17:00
  Kwis
  za mrt 18 @09:00 - 20:00
  S2V tornooi (2-2) + kippenrestaurant
  za apr 08 - zo apr 09
  Paasnachtvolleytornooi
  Secretariaat: Amparo Velez Gutierrez - Spreeuwenhuisstraat 2/302 - 2800 Mechelen, secretaris@mavoc.be – 0484/22 84 72
  Zetel: ’t Veer 17 - 2800 Mechelen | Stamnummers: AA2156 (VVB) AN593 (SPORTA) | Rekeningnummer: BE52 0688 9982 8409