Het weekend van 2-3-4 maart was het bekerweekend van de halve finale. Vier Mavocploegen streden voor een plaats in de finale.
Vrijdagavond starten de MU19 aan hun bekerwedstrijd. Ondanks de vele zieken en gekwetsten begonnen de meisjes vol enthousiasme aan hun wedstrijd wat hen op een 2-0 voorsprong bracht. De mindere focus zorgde voor setverlies in set 3 en 4. Het werd dus 2-2 en alles was te herdoen. Gelukkig vonden de meisjes het goeie ritme net op tijd terug om de vijfde set met 15-11 binnen te halen en dus ook het bijhorende ticket voor de finale.

Zaterdagochtend was het dan de beurt aan de MU17 provinciaal. WEK Loenhout was hierbij net te sterk voor onze meisjes en de wedstrijd werd met 3-1 verloren. Al had het anders kunnen lopen als er in de eerste twee sets een paar ballen anders waren gevallen (23-25 en 24-26).

Zaterdagnamiddag trokken de JU15 provinciaal naar Wommelgem. De eerste set werd verloren, maar de tweede zag er goed uit bij een 12-21 voorsprong. Alleen vergaten de jongens het af te maken en verloren ze nog met 25-22. Over en out zou men dan denken, maar dat was buiten onze jongens gerekend. Met veel vechtlust en karakter werd de wedstrijd uiteindelijk nog met 2-3 gewonnen en dus ook zij gaan door naar de finale.

Zondagmiddag was het dan als laatste de beurt aan de MU13 provinciaal. Met een zeer knappe, bijna foutloze prestatie wonnen de meisjes de wedstrijd zeer vlot met 0-3. En zo werden zij de 3de ploeg die naar de finale mocht gaan.

Een dikke proficiat aan de drie finalisten!!

Supporters op post om onze drie ploegen ook tijdens de finale naar overwinning te schreeuwen!

JU15 Prov: Zaterdag 28 april om 10u00
MU13 Prov: Dinsdag 1 mei om 12u00
MU19 Prov: Dinsdag 1 mei om 14u00

Alle wedstrijden gaan door in de Stedelijke Sporthal te Lier.