1. Algemeen

Als Mavoc Mechelen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens van onze aangesloten leden en vrijwilligers. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Mavoc Mechelen vzw
Adres: Breendonkstraat 253, 2830 Tisselt
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +32486268318

2. Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden door Mavoc Mechelen verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden:

  • Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van MAVOC Mechelen (uitvoering overeenkomst)
  • Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen. (gerechtvaardigd belang)
  • Het bekomen van subsidiëring door de overheid (wettelijke verplichting)


3. Welke gegevens verwerken we?

Wij kunnen  de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken voor de volgende doelstellingen  :

  • Identificatiegegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail
  • Rijksregisternummer
  • Persoonlijke kenmerken : geslacht, geboortedatum, nationaliteit

4. Wie verwerkt de gegevens?

De gegevens worden verwerkt door volgende externe organisaties

  • Bestuursleden van Mavoc Mechelen
  • Vrijwilligers van Mavoc Mechelen
  • ...

5. Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij (verwerker) voor:

  • Aansluiten van spelers bij de verschillende bonden
  • Verzekeren van vrijwilligers tijdens evenementen

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan verwerkers (andere partijen) dan diegene waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen.

Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/of toegestaan is, zoals bv. in het kader van een politioneel of gerechtelijk onderzoek.

Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier toestemming voor geeft.  Deze toestemming kan ten allen tijde ingetrokken worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking daarvan.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

6. Minderjarigen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 18  jaar indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

7. Bewaartermijn

Mavoc Mechelen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Mavoc Mechelen  verbindt zich ertoe de gegevens niet langer bij te houden dan 2 jaar

8. Beveiliging van de gegevens

Volgende passende technische en organisatorische maatregelen zijn genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

  • Alle personen die namens Mavoc Mechelen van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

9. Je rechten omtrent je gegevens

Je hebt recht op inzage, kopie, aanpassing of het wissen van de persoonsgegevens die wij ontvangen hebben.  Via het hoger vermeld adres kun je hier ons hiervoor contacteren.
Het aanpassen van je gegevens kan je ook doen via www.mavoc.be

Tevens kunt je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers.

Ook heb je het recht om de verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jezelf of in jouw opdracht direct aan een andere partij. Wij kunnen je vragen om je te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

10. Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen.

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):
Drukpersstraat 35
1000 Brussel
https:// www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

11. Wijziging privacyverklaring

Mavoc Mechelen kan de privacyverklaring steeds wijzigen.  De laatste wijziging gebeurde op 30/05/2018.

Inschrijven

In de kijker



cafetaria


volleybalklein

Nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in!

knopnieuwsbrief

Onze activiteiten

za nov 24 @10:00 -
Levering truffels en wafels
vr nov 30 @19:00 - 21:00
Workshop: (Sport-) voeding voor alle leeftijden
wo dec 26 @10:00 - 22:00
KerstVolleyTornooi
vr jan 11 - di jan 22
Nieuwjaarsdrink vrijwilligers
za jan 26 - 23:00
BREUGEL feest
za feb 16 - 23:00
Start2volley
vr mrt 15 - za mrt 23
Kwis
za mrt 23 - 23:00
Dessertenbuffet
vr apr 19 @20:00 - 23:30
eindronde wedstrijden heren Sporta Antwerpen
za apr 20 @10:00 - 18:00
jeugd PaasVolleyTornooi

Met dank aan onze partners!

ruimerkebis  xpertvinum klein    logokozmozklein    atk  lmdsmini1  alclean  BEST MATIC 2  thomasmore        Bekijk al
onze partners ...
 
Ga naar boven