Beste “MAVOC” leden, sponsors en sympathisanten,
Het stopzetten van de competitie is de enig juiste beslissing die genomen werd in het belang van de gezondheid van spelers, medewerkers en supporters. Het is een drastische beslissing maar zo is er duidelijkheid en geen onzekerheid. Mavoc Mechelen sluit hiermee sneller dan verwacht het seizoen 2019/2020 af.

Het bestuur dankt niet alleen zijn spelers en speelsters voor hun inzet en prestaties, maar ook al onze partners, clubmedewerkers en supporters voor de steun en stort zich meteen boordevol ambitie op de voorbereiding van het komende seizoen’.

Het is even slikken maar zeker een terechte beslissing.  Onze gezondheid primeert nu éénmaal op onze sportieve prestaties. We gaan zeker niet stilstaan, integendeel, vanaf heden gaan we aan de slag om het nieuwe seizoen voor te bereiden. De zaalaanvragen zijn reeds vertrokken. Ik ben ervan overtuigd dat we met hard te werken, onze fans en partners zo snel mogelijk een prachtig nieuw volley seizoen zullen kunnen voorstellen, boordevol volleybal en beleving in de Plaon en de Iham, zowel voor heren als dames alsook voor onze jeugdwerking.

Hou zeker onze communicatie via onze mediakanalen (Radio Reflex, RTV en GvA) in het oog, en volg ook onze eigen kanalen (website, social media,…).

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden , blijf gezond, en hopelijk tot binnenkort!!!

En denk er aan: Passie geeft energie !!!
 
Stef Maes, Tinus Joosten, Tim Van Uytfang, Paul Jansen, Margot Puttemans, Amparo Velez Gutierrez, Sofie Ceulemans, Liesbeth Jacobs, Ans America